ZAKLJUČEVANJE = DENAR

Po vsakem poslovnem razgovoru morate kristalno jasno vedeti, zakaj ste bili uspešni - ali zakaj niste bili uspešni! Če vam iz nekega razloga ni uspelo, je to enako velik problem, kot če ste bili uspešni, pa ne veste zakaj! Obstaja bistvena razlika med prodajo in zaključevanjem.


Zaključevanje pomeni, da stranka kupi in plača pri vas. Če že prodajate, potem poskrbite zato, da boste tudi zaslužili. Prodaja pa Vam bo denar prinašala samo, če boste stranko znali zaključiti. V nasprotnem primeru, bo šla h konkurenci.

Vaš promet, RVC in denar, ki ga boste zaslužili so odvisni od Zaključevanja.

metka-pal-uspeh

Idealni prodajnik

Idealni prodajnik ve, da je učenje in osvojeno znanje izjemno pomembno, da bi lahko odlično živel. Pri delu idealnega prodajnika imajo ključno vlogo pomoč, iskrenost in zaupanje. Vedeti moramo, da prodajnik, ki je "zguba" nima slabih namenov, samo noče se učiti in zato ni uspešen. Naš skupni cilj je ustvariti novo prodajno kulturo v Sloveniji, kjer bo prodaja kot poklic s strani strank dobila priznanje, ki si ga zasluži.

 

Moje poslanstvo je ustvariti novo prodajno kulturo v Sloveniji, kjer bo poklic prodajnika v očeh strank dobila priznanje in spoštovanje, ki si ga zasluži. V zadnjih 3 letih se je mojih seminarjev udeležilo več kot 3000 udeležencev v Sloveniji, sodelujem s številnimi podjetji v Sloveniji in v tujini.


Knjiga Zaključevanje prodajnih pogajanj je prva knjiga o zaključevanju v Sloveniji. Sistem res deluje tukaj, v našem okolju in dokazano prinaša odlične rezultate tistim, ki se ga naučijo.

 

Skrivnost uspeha

24 razlogov